Aşağı Demirci İlkokulu

Vizyon: Görev ve sorumluluklarının bilincinde, bilgiden beceri üretebilen, yaratıcı düşünen ve katılımcı yöntemlere açık, araştırmacı, sorgulayıcı, insanlarla iyi ilişkiler içinde olan ve insani erdemleri önemseyen, saygılı hoşgörülü sevecen, topluma ve toplumsal sorunlara duyarlı, ekip ruhunu benimsemiş, planlı programlı disiplinli, yeniliklere açık, demokratik, insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı, bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi çağın gerekleri ile donanmış milli ve evrensel etik değerlere sahip, kendini sürekli geliştiren, gelişen teknoloji ve bilimi yakından izleyen, özgür düşünen, kendisi ve içinde bulunduğu toplumla barışık, iyi insanlar iyi vatandaşlar yetişmesini sağlayarak bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlayarak Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.20
Isınma: Soba(kömür ve odun)
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: İLçeden okul servisi ile okula gidiş-geliş rahatça yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon -

WEB - https://asagidemirciilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Demirci Mah. Demirci Sokak Okul Blok Hınıs Demirci No29

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Demirci Mahallesi konum olarak Erzurum-Muş yolu üzerinde Varto´ya yakındır. Murat Nehri´nin kolu okulumuzun yanından geçmektedir.

Adres - Demirci Mah. Demirci Sokak Okul Blok Hınıs Demirci No29

Ulaşım İLçeden okul servisi ile gidiş-geliş rahatça yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye 15 km uzaklıktadır.